Stiri

Clinica de Bere, Bereta, One Beer Later si Klausen Burger vin la Craft Art TM

By 14/07/2018 No Comments

Primul festival international de bere artizanala iti aduce, pe langa producatorii straini, si pe unii dintre cei mai apreciati berari romani: Clinica de Bere, Bereta, One Beer Later si Klausen Burger sunt doar patru dintre cei care vin sa iti incante papilele gustative cu cele mai interesante sortimente de bere artizanala.

Ce trebuie sa stii despre ei?

Clinica de Bere vine la Craft Art TM cu 4 sortimente, toate bazate pe retete inedite, al caror secret producatorii il pastreaza foarte bine. Vei avea ocazia sa savurezi Terapia Gold, Terapia Platin, Terapia Citrin si Terapia Rubin, daca nu ai facut-o deja. In plus, producatorii anunta o surpriza pentru Craft Art TM.

Bereta TM face bere artizanala pentru timisoreni si nu numai inca din 2014. Folosesc cele mai bune ingrediente: clasicul malt, hamei, grau si ovaz, pe care le ”condimenteaza” uneori si cu vanilie, scortisoara, ardei, chilli, cardamon. Sortimentele lor inedite le poti degusta si la Craft Art TM.

One Beer Later vin din Buzău și fac bere din 2017. Chiar dacă sunt de puțin timp pe piața de profil, au reușit să se impună și să pună Buzăul la loc de cinste.

Klausen Burger sunt o micro-berarie cu restaurant si o terasa tip Roof Top, din Cluj Napoca, care fac NUMA’ BERE CRAFT. Mai exact: AROGANT (India Pale Ale) | INDIGEN (bere blonda) | GORUN (bere bruna) | CORVUS (bere nefiltrata) | RED REVOLUTION (bere rosie). Sortimentele lor te asteapta la Craft Art TM, primul festival international de bere artizanala, intre 17-19 august.

 Alti doi producatori romani de bere artizanala urmeaza sa fie anuntati. Suntem siguri ca si ei se numara printre preferatii oricarui craft beer lover.