Stiri

Golan, Moonlight Breakfast, Grimus și Gojira& Planet H sunt primele nume anunțate pentru Craft Art TM!

By 27/06/2018 No Comments

Sunteți pregătiți pentru Craft Art TM, primul Festival Internațional de Bere Artizanală din România?  Între 17-19 august, în Parcul Rozelor, Timișoara, ai parte de 3 zile de bere artizanală de la producători străini, muzică bună, mâncare delicioasă și atmosferă de festival european!

Primele nume anunțate pentru Craft Art TM sunt crafterii muzicali de la Golan, Moonlight Breakfast, Gojira& Planet H și Grimus, 4 din cele mai mari nume de pe scenele românești, dar și internaționale.
Distracția începe pe 17 august, cu MOONLIGHT BREAKFAST și GRIMUS. Pe 18 august, continuă cu GOJIRA& PLANET H, iar pe 19 august, în ultima seară de festival, GOLAN vor urca pe scenă pentru un show cu adevărat inedit!
Lista urmează să fie completată și cu alte nume.

GOLAN- Români prin origine, internaționali prin reprezentațiile lor, crafterii de la GOLAN artizanează un melanj perfect între muzica electronică și acustică încă din 2014.  Sound-ul și show-urile lor inedite sunt cele care i-au făcut să fie remarcați peste graniță, la unele dintre cele mai mari festivaluri europene de muzică indie și electro, precum: Szighet, Open`er Festival, United Islands of Prague, Fete de l`Europe, Frequency Festival, Burg Clam Festival, Eurosonic. Au peste 100 de show-uri anual, au fost în turneu european cu Parov Stelar și au performat în deschiderea concertului Kings of Leon în București.

MOONLIGHT BREAKFAST- Sunt trei și au reușit să cucerească lumea, la propriu. Au la activ peste 400 de concerte, în 10 țări, pe 4 continente. Ei sunt Moonlight Breakfast, mai exact Cristina, Bazooka și Adiță. Crafteri de Nu- jazz, retro, soul, urban, Moonlight Breakfast își caracterizează stilul drept unul fun. Un stil care a reușit să îi impingă către scenele internaționale. Până acum, au ajuns în Texas, Anglia, Japonia și au început un turneu în Europa din aprilie, de ale cărui rezultate se bucură intens.

GOJIRA&Planet H- Crafteri de sunete bune și atmosferă acidulată, Gojira&Planet H nu mai au nevoie de nicio prezentare. După ce au zguduit sistemele de sunet din toate cluburile și de la toate festivalurile autohtone, cei doi producători/dj-i au pregătit primul lor album care conține, pe lângaă arhicunoscutele piese în colaborare cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, NOSFE, Kazi Ploae, Freakadadisk, ALAN&KEPA, Robin sau Kluster și mai multe piese noi, nelansate încă.

GRIMUS- Crafteri de rock alternativ de calitate, Grimus s-au înființat în 2005, în Cluj Napoca. Grimus sunt  singura trupa din Romania care a fost invitată să cânte pe scenele de la 3 festivaluri majore europene, în 2012: Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia și Sziget Festival din Ungaria. Au urmat participari la Eurosonic din Olanda, Arezzo Wave din Italia și Vienna Waves din Austria, precum și la Festivalul Saarang din Chennai- India. De-a lungul timpului, Grimus  au împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple.

Craft ART Tm este un festival de bun gust, creativ, care promovează un nou tip de artă: aceea de a face bere. Este festivalul pe care îl așteaptă toți adevărații degustători de bere artizanală, care știu că brewing-ul făcut ca la carte este o operă de artă desăvârșită.

Save the date: 17-19 august, Parcul Rozelor, Timisoara. Zilele in care brewing-ul este ridicat la rang de arta!