FOOD TRUCKS

Duba cu mâncare

Duba cu mâncare

DUBA CU MANCARE este soluția cea mai buna atunci cand loveste foamea. Preparate delicioase, facute rapid, din ingrediente proaspete, pentru toate gusturile. La Craft Art TM, trebuie să incerci musai Burgerul de duba, iar dacă ești vegetarian, artizanii de la Duba au sortimente special pregatite pentru tine.

Krafty Bites BBQ

Krafty Bites BBQ

Artizani de mancare delicioasa, Krafty Bites BBQ vin la Craft Art TM sa iti testeze papilele gustative cu cele mai inedite preparate si combinatii de ingrediente. Daca nu ati gustat nimic de la ei pana acum, este momentul sa recuperati la festival. Macar un gulas banatean de vita, preparat ca la carte.

 Clătite la Tigaie

 Clătite la Tigaie

Clatite supradimensionate, dulci sau pline de carne, stropite cu sosuri felurite, sa iti construiasca cea mai faina experienta gastronomica la festival. Sunt de incercat! Clatite la Tigaie vin la Craft Art TM, cu cel mai cunoscute sortimente, pentru a-ti rasfata papilele gustative!

La Casa de Juan

La Casa de Juan

Mexicul se muta in Timisoara, dar nu permanent, ci doar in perioada 17-19 august, in Parcul Rozelor. Atunci poti gusta cele mai cunoscute sortimente specifice, cum ar fi tacos, quesadilla, nachos si fajitas. Toate de la Casa de Juan. Condimentate potrivit, te duc imediat catre exoticul Mexic. Sunt de incercat, daca vrei sa prinzi savoare…exotica!

Mimi`s Delices

Mimi`s Delices

Facute cu multa pasiune, peste clatitele de la Mimi`s Delices se prepara cele mai inedite topping-uri, totul pentru a-ti transforma experienta gastronomica intr-una cu adevarat exploziva. Daca esti fan clatite, mai ales a celor dupa retete frantuzesti, trebuie sa treci pe la standul lor, la Craft Art TM!

IndiVan

IndiVan

Aromele exotice din India ajung la Craft Art TM odata cu IndiVan, primul food truck romanesc care ofera sortimente de mancare specifice Indiei. Sunteti chemati la un adevarat festin culinar si la portii generoase, intre 17-19 august, la Craft Art TM! Pe gustate!

Come to Craft Art TM and let IndiVan take you to exotic India, with food assortments that will make your mouth melt of joy. IndiVan, the first Romanian food truck to offer indian food. Thay are waiting for you at Craft Art TM!

Asta-i bună!

Asta-i bună!

Pentru prima oara in Timisoara, cei de la Asta-i Buna promit solemn ca te vor rasfata cu preparatele lor, proaspete si inedite. La ei, gasesti tot ce vrei, pentru a-ti potoli foamea. Dupa cum spune si numele, Asta-i buna!, deci trebuie sa vii sa incerci!