Stiri

Otherside, Amalia Gaiță și Rammon ajung la Craft Art TM!

By 10/07/2018 No Comments

Se anunta zile memorabile pentru Timisoara si distractie cat cuprinde! Dupa ce music crafterii de la Moonlight Breakfast, Golan, Gojira& Planet H si Grimus au anuntat ca ajung la primul festival international de bere artizanala pentru a incanta suflete si inimi, alti trei artisti isi anunta participarea la Craft Art TM!.

Otherside, Amalia Gaita si Rammon vor fi la Timisoara, intre 17 si 19 august,  pentru a artizana muzica buna si atmosfera pe masura!

Cu un stil eclectic si un vibe electro/future soul, artizanii de sunete de la Otherside vin la Craft Art TM, pe 19 august. Muzica lor este fresh, iar prezenta lor pe scenele nationale promite foarte mult. Proiectul  a luat nastere anul trecut, pana acum Otherside acumuland  o experienta bogata pe parte de turnee, participand si la cele mai importante evenimente din acest an, la nivel de Romania.

Amalia Gaita este un nume deloc strain pentru Timisoara, fiind unul dintre artistii locali care pe noi ne-au cucerit prin profesionalism si stilul eclectic pe care il abordeaza. Amali Gaita& The Band sunt foarte incantati sa ajunga la festival, iar noi, la fel de incantati sa ii avem pe scena.

Originar din Constanta, stabilit in Cluj Napoca, Rammon este unul din Dj-ii autohtoni care reusesc sa mobilizeze orice fel de public prin sound-urile pe care le mixeaza. Etern surprinzator , Rammon vine la Craft Art TM pentru a face cunostinta cu publicul din Timisoara, intr-o sesiune de live mix.

Ii vezi pe toti la Craft Art TM, abia asteapta sa te cunoasca! Pentru a te asigura ca prinzi un loc, ia-ti bilet acum, la pret de early bird, din categoria BILETE.