Stiri

Peste 11.000 de oameni, la Craft Art TM! Timisoara, multumim!

By 23/08/2018 No Comments

Prima ediție a festivalului internațional de bere artizanală Craft Art TM a reușit să adune peste 11.000 de timișoreni în Parcul Rozelor. Timp de trei zile, berea artizanală bună a fost vedeta evenimentului, iar sortimentele de mâncare inedite nu au lipsit. Concertele au fost marea surpriză pentru timișoreni. Printre numele care au urcat pe scenă se numără : Moonlight Breakfast, Golan, Grimus, Gojira&Planet H.

 

Trei zile și 3 nopti. Atat a durat Craft Art TM, primul  festival international de bere artizanala, care a convins peste 11.000 de timisoreni sa vina in Parcul Rozelor, pentru a se racori cu bere artizanala buna si pentru a-si rasfata papilele gustative cu cele mai delicioase sortimente de mancare.

Din cei aproape 12.000 de oameni care au ajuns in Parcul Rozelor, cei mai multi au cautat standurile producatorilor de bere artizanala din strainatate, curiosi sa afle ce gust au sortimentele si care sunt retetele lor de productie. Cea mai cautată bere din strainatate a fost Camba Bavaria, producator care a venit pentru prima data la un festival in Romania. Nici producatorii romani nu s-au lasat mai prejos. Clinica de Bere a avut permanent cozi la stand, semn ca timisorenii apreciaza cel mai mult brandurile locale. Clujenii de la Klausen Burger s-au imprietenit repede cu timisorenii, sortimentele lor fiind foarte cunoscute si apreciate de cei prezensi la Craft Art TM. Andrei Vulpescu, scriitor si blogger, a apreciat berea artizanala de la Aradeana, datorita faptului ca este produsa dupa reteta din Cehia.

La capitolul mancare, un burger a facut senzatie printre toti cei prezenti la festival, prin denumirea inedita pe care a avut-o- ”burgerul jandarm”. Cat despre clatite, acestea  au fost deliciul doamnelor si a celor mici.

Si pentru ca berea artizanala si mancarea sa fie digerate mai bine, muzica nu avea cum sa lipseasca. Moonlight Breakfast, Grimus si Amalia Gaita au spart gheata in prima seara de festival. Moonlight Breakfast au fost aplaudati cu sete (si nu de bere artizanala), iar Grimus au daramat ”zidurile”, cantand in mijlocul publicului.

Zilele de sambata si duminica au inceput devreme pentru Craft Art TM si timisorenii din Parcul  Rozelor. Responsabili de distractia de după-amiaza au fost Dj Bully, UFe(sambata) si Rammon(duminica),ei reusind  sa adune timisoreni inspre scena inca de la ora 15.00. Efortul lor a fost dublat de Andrei Vulpescu, cel care a vorbit despre Arta Fericirii in Parcul Rozelor. Peste 60 de oameni l-au ascultat, interesati dde modul in care pot deveni fericiti la Craft Art TM.

Serile de sambata si duminica au fost cu adevarat memorabile. Gojira& Planet H, Golan, Otherside și Kosmic Blues au reusit sa aduca atmosfera de festival european in Parcul Rozelor, prin show-urile lor. Timisorenii s-au adunat langa scena, iar aplauzele s-au auzit pana noaptea tarziu.

Organizatorii de la Clinica de Bere multumesc publicului din Timisoara pentru faptul ca au ales sa vina la eveniment si ca s-au bucurat de fiecare minut petrecut la Craft Art TM: ”Niciodata nu am vazut Parcul Rozelor atat de animat. Lume care se plimba, lume la standuri, lume in fata scenei. Ne bucuram ca am reusit sa oferim timisorenilor un weekend de neuitat, printr-un eveniment de calitate, european, in Timisoara.”

Fotografiile oficiale ale evenimentului urmează să fie postate pe pagina de FB a festivalului.

Craft Art TM multumeste tuturor partenerilor, prietenilor, artistilor, artizanilor de bere si mancare, dar mai ales oamenilor faini care au ajuns la festival. Multumim, Timisoara!

Eveniment sponsorizat de Vox Technology Park.