Stiri

Zile cosmice la Craft Art TM!

By 31/07/2018 No Comments

Ultimii music crafters anuntati pentru Craft Art TM sunt Kosmic Blues, Dj Bully și Dj Ufe, care o sa transforme a doua zi de festival  intr-una cu adevarat cosmica. Pe 18 august, vei avea parte de multe vibe-uri  de efect, asa ca trebuie neaparat sa iti iei cheful de distractie pentru Parcul Rozelor.

Kosmic Blues sunt  un amestec senzational de blues, funk, blues și electro, condimentat perfect cu accente de folk, jazz si old school rock. Pentru 18 august, Kosmic Blues iti promit ca iti aduc cosmosul ceva mai aproape, asa ca pregateste-te sa te bucuri de fiecare sunet pe care il vei auzi!

Dj Bully – Crafter de sunete funky, tech si deep house, Dj Bully vine pe 18 august la Craft Art TM, sa te lanseze pe orbita distractiei, in Parcul Rozelor. Vine pregatit cu cele mai tari seturi, asa ca este musai sa vii complet echipat: pantofii de dans, berea artizanala si cheful de a crea cele mai cool amintiri de vara.

Dj Ufe- Seturile lui Dj Ufe le auzi la toate evenimentele mari din Romania, dar si in afara ei. Se pricepe la sunete, pe care le artizaneaza cu migala. Face orice tip de public sa se distreze si are un mare secret: ii place la nebunie ceea ce face. Nu poti rezista mixurilor lui, asa ca pe 18 august, trebuie sa semnezi prezent in Parcul Rozelor, pentru o runda de good vibes and funky feelings.